onsdag 27 juli 2011

Basic Element!?

Hejsan Hoppsan!! Ikväll ska vi till en Restaurang och lyssna på ett band som heter Basic Element vet ej om de är bra men jag hoppas det! aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag...
BTW min handled är bra nu!! Jippey!!
jag var i Vaxholm igår glömde att skriva det! jag köpte rosa muffinsformar, en rosa penna, jordgubbskolor som smakar jättegott och en födelsedags present åt mamma. Som vanligt har jag badat mycket och massa andra saker. BTW inlägget som jag gjorde om godis för några månader är det populäraste på bloggen så jag tackar alla som har kollat på det och för er här kommer flera godis bilder.
Puss och kram ida<333
För er som inte vet betyder BTW "By The Way" här kommer godis ha det så bra kram igen<333



  

tisdag 26 juli 2011

Aj,!!!

Heej!! Igår när jag vaknade hade jag skit ont i handleden. (det var dåligt väder. Idag också) så jag och mamma åkte hem till Täby för att handla vi åkte också in till stan och jag jobbade lite i mammas kompis affär. Jag jobbar lite där ibland det är JÄTTEKUL!! Aja, när vi hade handlat och var i stan gick vi förbi Åhlens (mamma skulle köpa dörrmattor) då gick vi in på apoteket. för att jag hade berättat att jag hade jätteont i handleden (lillfingret och ända bak i armbågen) och på apoteket frågade vi efter en linda. han i affären frågade varför bara för att vara snäll och vi förklarade. han kände på min arm och hörde vad jag berättade så han förklarade för mig att jag har en överansträngd handled (lillfinger massa nerver i armen) och jag måste äta 3 ipren om dagen JOBBIGT!! därav att jag inte skrev igår jag hade för ont nu skriver jag bara med vänster hand och det tar sin lilla tid. men nog om mig hur har ni haft det? här kommer bilder på lite allt möjligt blad annat på Jissa för min morbror Jissas husse brukar ibland kolla på bloggen när jag lägger ut bilder på hans lilla hund Jissa. Vi ses snart Fredrik. Kram ida. Och till er andra inklusive Fredrik...
Många stora kramar (och blöta hundpussar) från Ida och Jissa.

Jissas gossedjur

Jissa (lite smutsig efter mat.

Kladdkake smet MMMMM vad gott

Trött Jissa med tvättbjörn

Brun labradorvalp

Golden retriver!!!

Kramizzar<33333


söndag 24 juli 2011

Bichon havanese

Heeej! På Madeleines pappas sida så har de precis fått en liten hund det är en Bichon havanese som heter Stella
Jissa våran lånehund är sååå söt när hon badar bland annat. hon ÄLSKAR en magsurfingbräda som vi har. om jag leker med den i vattnet så simmar hon ut till mig och tar den och hon vill alltid leka och bada i vattnet med oss
bilder på båda hundarna kommer i slutet av inlägget. Idag så ska jag och pappa ut och spela mer golf. det är super roligt =)
annars är det ganska lugnt här ute Madeleine åkte hem för ca 10min sedan. Sanna (Rosanna) ska antagligen komma ut i helgen. och Jissa ligger nu och sover vid mina fötter.
Nu kommer det lite bilder hoppas ni har det bra och ett riktigt skönt sommarlov. Nu ska jag väcka Jissa och gå ut med henne.
Puss och kram Ida

Jag och Stella

Stella

Stella

Jissa badar

Jissa och jag badar

lördag 23 juli 2011

Madeleine

tjenare! Idag om ca 3h kommer en av mina bästa kompisar ut till landet =) Jag har känns henne sedan jag var ca 1år hon heter Madeleine. det ska blir JÄTTEROLIGT!!!!! 
Som jag lovade förra gången så kommer det bilder där jag och Jissa har somnat<33
sedan kommer det några bilder på skor. Igår hade vi ännu en JÄTTEFIN solnedgång! det kommer bild på den också. Nu ska jag gå och äta frukost!!
Puss och kram Ida <333

Jag och Jissa sover

Jissa leker med pinne

Balletskor (jag har ett par sådana här

Converse

Solnedgång det ser ut som om solen är delad

Solen är delad HIHI <33

torsdag 21 juli 2011

Måns Zelmerlöw

Heej! igår var jag på resturan och träffade Måns Zelmerlöw. jag tog bild med min mobil när jag har pratat lite med min syrra och fått låna ett USB för mobiler så får ni bilden på han och mig.
Nu ska ni få bilder på kläder. Jag tänker försöka lägga in ett inlägg varje dag nu. men istället för att jag ska babbla på så här kommer lite bilder på kläder från HM. (i nästa inlägg kommer bilder på mig och Jissa när vi somnat på mattan. och när bilden på mig och måns blir "framkallad" så kommer den också.
Puss och kram //Ida <33333










lördag 16 juli 2011

Konfirmation

Hejsan, Idag ska jag på en kompis konfirmationsfest. hon har precis varit på komfaläger (osäker stavning) det är ju några år kvar innan jag konfirmerar mig men min syrra har gjort det. så idag så åker vi hem från landet och till hennes konfirmation. I förra inlägget (Igår) så lovade jag bilder på kläder men det fungerade inte att lägga in så det får antagligen bli imorgon. när vi kommer hem så ska vi kolla datorn hos en kompis pappa som kan datorer och sedan ska jag kunna lägga in bilder (vet inte varför den här bilden funka men a,ja
P.S  I morse fick jag ett HM klubbkort mamma hade fixat det till mig jag blev as glad det står mitt namn på det "Jippey!!" D.S



Det här är inte mitt jag hittade bilden på nätet men det ser ut så här.




fredag 15 juli 2011

Solnedgång!

 Heej! Igår kväll så såg jag och min familj en jättefin solnedgång (ni kommer att få bilder på den sedan)
Jag köpte ett par nya pilotglasögon i onsdags (bild på dem kommer också)
Och nu är jag tillbaka på landet<3 Igår åkte jag till en kompis som heter Martina. Vi solade, badade as mycket och åkte "banan" efter deras båt. Jag hade aldrig åkt det i början var det jätteläskigt men efter ett tag blev det super roligt. Men idag har jag träningsvärk i hela kroppen för att jag spände mig när vi åkte "banan"
Om ca 1 timme så ska jag och pappa till golfbanan och spela några hål. vi ska också slå på "driving ranchern" (Osäker på stavning) och träna på putter. (bilder på golf kommer också) och som jag lovade förra gången så kommer det bilder på kläder och skor men det tar vi nästa gång med tanke på vad jag har skrivit om idag (lite andra saker än kläder) 
Puss och kram Ida och Jissa (jissa som föresten ligger och sover nu. bild kommer på henne också) Hejdå<33







Den vi åkte på såg inte riktigt ut så här våran kunde man bara åka 2 på.






 

tisdag 12 juli 2011

Sorry!!

Hej alla läsare! Sorry om jag inte har bloggat på ett tag men jag är som sagt på landet och mitt mobila bredband har varit borta jag hittade de för ca 5min sedan.
Sitter nu och lyssnar på musik, bloggar och kollar på TV.
I morgon så kommer jag tyvärr inte kunna blogga :(   Vi ska åka hem imorgon för att typ handla mat,åka till Ikea och åka till tebban. (jag ska bland annat köpa lite nya kläder och ett par nya solglasögon:) det ska bli as kul. Jag tänkte lägga upp lite bilder smink 
Varsågoda här kommer lite bilder.
Puss och kram Ida
P.S Nästa gång lägger jag in bilder på kläder och därefter bilder på skor D.S