fredag 30 september 2011

Roman

Hej, jag och Sara håller på att skriva en "roman" som jag tänkte lägga ut på bloggen. jag glömde texten i skolan men sedan så ska jag lägga ut ett kapitel i taget bara så att ni vet! imorgon så har jag tävling i Eskilstuna Jippey!!!!
jag kan tyvärr inte blogga imorgon med tanke på att jag har tävling då men jag bloggar på söndag om hur det gick! här kommer bilder på hur det ser ut i thailand
hej då !

Kramisar Ida <333









torsdag 29 september 2011

Godis!!

hej, förra innlägget med godis blev det populäraste på bloggen så...
hur många tycker inte om godis? (det är inte många) om jag istället frågar hur många ÄLSKAR godis? (så blir det väldigt många) så till alla er Godismonster därute det här är till er!!!
Var så goda...
BILDBOMB PÅ GODIS!!!!!!!!!

Kramisar Ida <333


Center

Sura remmar

Radiobilar (vet inte riktigt vad de heter)

Vet inte vad de här godisarna heter

Godis som ser ut som legobitar 

Nonstop

Sura döskallar (mmmm jag älskar dem)

Någon sorts karameller

Någonsorts godis

gelehjärtan

Marabou sommar ( jag älskade den det var dåligt att den bara var tillfällig)

Marabou Passion ( jag älskade den det var dåligt att den bara var tillfällig)

Marabou Sensation ( den är super god)

de här är också super goda

sist men inte minst hallonbåtar



onsdag 28 september 2011

Neej!!, Varför!

Hej, idag har jag fått reda på att Kerstin (hon är med i våran tävlingsgrupp Golden sisters) har åkt skateboard utan skydd och ramlade bakåt så hon fick en spricka i armen så hon kan inte vara med på tävlingen på lördag eller den därefter. OM DU LÄSER DETTA KERSTIN VI SAKNAR DIG SJUKT MYCKET OCH ALLA HOPPAS ATT DU BLIR BÄTTRE PUSS OCH KRAM FRÅN ALLA I GOLDEN SISTERS!!!
Så det här inlägget tillägnar jag till Kerstin hoppas verkligen att du blir bättre.
Hej då

Kramisar Ida <333



Kantanj

Hej, i måndags (den 26e) efter skolan så var Emma och Rosanna på våran skolgård. de hade suttit och väntat på Lovisa och när Emma och Rosanna såg mig så kom det springande fram och kramade mig (vilka bästisar man har Puss på er) Jag fick en kastanj av Emma (som Rosanna hade gett henne det var viktigt att säga) den var jätteliten och jättesöt!
Föresten ni som har kollat upp iCarly så kan jag tipsa er om en blogg som en tjej som heter Julia skriver icarly.blogg.se kolla på den hon skriver väldigt bra saker.
nu har jag varit och dansat och har precis ätit middag mamma och pappa är och dansar salsa så jag är ensam hemma nu tittar jag på "The Big Bang Theori) klockan 20.00 så ska jag se på idol och i pauserna så ska jag slå över till glee jag ÄLSKAR! Tvprogrammet Glee.
här kommer bild på en kastanj
Hejdå!!

Kramisar Ida <333


Kastanj (inte den som jag fick av Emma den jag fick av henne var mycket mindre och sötare

måndag 26 september 2011

Dans

hej, ska till dansen om typ 3 minuter så jag hinner egentligen inte blogga. om jag hinner så bloggar jag efter dansen. då ska jag berätta om min dag och vad som händer för mig imorgon.
Hejdå!!

Kramisar Ida <333

söndag 25 september 2011

iCarly

hej, innan sommarlovet så tipsade en kompis mig om ett program på Nickelodeon som heter iCarly. nu tittar jag på det hela tiden det är as bra. det handlar om Carly, Sam, (Samantha), Freddie (Fredward) och Carlys storebror Spencer. egentligen heter de Miranda Cosgrove (Carly), Jeanette Mccurdy (Sam), Nathan Cress (Freddie) och Jerrry Trainor (Spencer). Carly, Sam och Freddie har en populär webbshow som heter iCarly det programet måste ni se det är sjukt roligt (det kommer bilder därifrån sedan)
igår så var vi på middag hos några kompisar på landet det var väldigt roligt varje gång vi äter middag där så spelar vi ett kortspel som heter sjuan. det är jätteroligt.
nu ska jag slappa lite vid TV:n 
bloggar mer idag eller garanterat imorgon.
ses!!!

Kramisar Ida <333

Här är en bild på allihopa!

Miranda Cosgrove

Jannet Mccurdy

Nathan Kress

Jerry Trainor

lördag 24 september 2011

Hösten är här!

hej, jag och mamma har precis varit ute och plockat mossa, kottar och lingon ris (hon ska göra någon krans) man märker att hösten är här. jag är ingen "jätteidol" av hösten det är kallt och varmt, man blir sjuk och det blåser brrrrr. men nu till de bra sakerna man kan sitta ute under en filt och blogga (hihi), det är många fina färger och när man kommer in på kvällarna kan man sitta och mysa vid brasan med varm choklad. mm det tycker jag om att göra...
innan idag såg jag på "suite life on deck the movie" med Zack och Cody. (egentligen så heter de Cole och Dylan Sprouse de är tvillingar) den fimen var faktiskt riktigt bra. den får 4,5 eller 5 så se den.. det kommer bilder på dem och filmen senare.
nu ska jag sätta mig och höst pyssla (jag ÄLSKAR att pyssla)
ses.
Många stora höstiga kramar från Ida <333

Höst

Höst

Cole och Dylan Sprouse som små

Cole och Dylan Sprouse lite äldre

Cole Sprouse

Dylan Sprouse 

Cole och Dylan Sprouse 

Filmen

Från små till stora

Serien om dem på Disney Chanel

fredag 23 september 2011

Modern family

Hej! nu sitter jag och tittar på Modern family det är jättebra (bild kommer) aja nu kom mina föreldrar hem. jag ska dansa om ca 1h. Det är paus nu så jag har inget att göra. aja nu ska jag stänga ned datorn bloggar mer imorgon!!!

Kramisar Ida <333


krossad choklad glass

hej, nu sitter jag och äter glass. mmm!!! gott!! sen ska jag dansa i 3h 15min + att det är fredag så då får man äta glass! sen ska vi ut till landet! förvånade vaa??!
bloggar mer ikväll eller garanterat imorgon Hejdå!

Kramisar Ida <333


torsdag 22 september 2011

12.20

Hej igen! imorgon slutar jag kl 12.20 lycksigt vaa!!!?? aja nu ligger jag och tittar på "Cougar Town" sen ska jag titta på vänner och sedan ska jag spela sims.
bloggar mera imorgon.
Bye, Bye!

Kramisar Ida <333

Eldens hemlighet

Hej, nu har jag precis läst 3 kapitel ur våran läsbok i skolan som heter Eldens hemlighet. den är jättesorglig men bra. den handler om en afrikansk flicka som får fly från sin by och när hon (hon heter Sofia), hennes syster Maria, hennes mamma Lydia och hennes lillebror Alfredo hade kommit till en annan by och äntligen kände sig som hemma så lekte Sofia och Maria...
innan hade de fått klara upplysningar om att INTE lämna stigen för att de fanns minor nedgrävda i marken men...
de lekte en lek när man skulle blunda och springa och Sofia hamnar på ett ben utanför stigen. hon halkar och sätter ned den andra foten också och hon trampar på en mina...
om ni vill veta vad som hände sen så får ni läsa boken jag vill ju inte avslöja allt.
här kommer en bild på boken jag bloggar mer senare.

Kramisar Ida <333

onsdag 21 september 2011

Glee

Hej! förlåt för sen bloggning. nu har jag tagit reda på Saras blogg här kommer adressen. www.Sariis.com nu ska jag titta på glee jag ÄLSKAR  glee!!!!
har precis gjort läxorna och städat rummet!
måste sluta. nu börjar glee på kanal 11 jag lovar att blogga imorgon.
Hejdå!

Kramisar Ida <333







måndag 19 september 2011

Sjuk!

hej! jag är sjuk! neej! jag har en inflammation i ryggen och är förkyld. om jag orkar så bloggar jag mer idag jag ska försöka. nu ska jag titta på vänner och sen försöka att sova.
hejdå!

Kramisar Ida <333


den här ska jag se nu!!!  <333

söndag 18 september 2011

One Piece!

Hej! Nu sitter jag i min One Piece och tittar på TV. jag tänkte att jag lägger ut några bilder på olika One Piece vissa är rigtigt roliga här kommer bilder jag bloggar mera senare idag!
Hejdå!!!

Kramisar Ida <333





lördag 17 september 2011

Aj !

Hej! jag har gjort illa mig... förvånade va? först sträckte jag mig i ryggen och nu... äter jag ipren 3 gånger om dagen och har antagligen fått en inflammation i ryggen. inte jättebra när man dansar... jag har tävling om exakt 2 veckor och tills dess kommer jag knappt att få dansa. NEEEEEJ!!!!! aja det är bara att ta det lugnt. sitter vid köksbordet och  tittar ut över havet. (är på landet) aja nu ska jag spela sims!!! HIHI
Bloggar kanske ikväll! Hejdå!

Kramisar Ida <333


Oleg med "Electro Pop" rolig låt!!!!

fredag 16 september 2011

Världens bästa Sara!!

Hejsan alla läsare! Idag var jag och Sara (min bästis i skolan hon har en blogg men jag kommer inte ihåg vad den heter ni får veta det på måndag) på "Café 21" ett café på våran skola som säljer allt ifrån Smothie (osäker stavning) till kakor. Världens bästa Sara bjöd mig på kladdkaka och varm choklad. puss på dig Saris. klockan 17.45-21.00 idag så ska jag dansa. jobbigt men kul! Innan idag så var jag hos tandläkaren jag hade inga hål i tänderna. Jaippey!!
Hej då!!

Kramisar Ida <333
 Mina bilder är på min mobil och jag orkar inte ladda ned dem


Det var inte den här men jag orkar inte lägga in bilderna ifrån min mobil.