måndag 30 juli 2012

Hemma

hej, är nu hemma från en mysig resa i Varberg och ska till Italien imorgon! det ska bli så kul, jag kommer att vara där tills på söndag så jag tror inte att jag kommer kunna blogga under tiden. vi ska bo i en lägenhet vid kusten som vi får låna av pappas kompis som bor i Italien. jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder från Varberg nu för jag bloggar ifrån en annan dator, så bilder från Varberg och från Italien kommer ut när jag kommer hem. Kram Ida





onsdag 25 juli 2012

Varberg here I come

hej, tänkte bara lägga ut ett snabbt inlägg innan jag och pappa åker ner till Varberg.
kommer hem tidigt lördag morgon så jag bloggar mer då!
hoppas ni får en bra vecka! Kram Ida



måndag 23 juli 2012

Varberg

hej, nu har Vicis åkt hem och jag sitter med datorn i knät. vi har haft så kul, vi åkte ring typ varje dag, vi bakade, badade, solade och gjorde många fler saker. i övermorgon åker jag och pappa ner till Varberg och hälsar på mormor, morfar, morbror, kusiner och kanske fler! vi ska bland annat fira min morbrors födelsedag  och tyvärr lämna tillbaka Jissa. men sedan ska ju jag och pappa till Italien!!
Kram Ida


tisdag 17 juli 2012

Snacka om lugn

hej, som några av er kanske märkte så är jag helt snurrig...
jag märker nu att jag har blandat ihop dagar för att jag är så lugn nu på sommarlovet! efter gårdagens inlägg om "The big bang theory" så märkte jag att jag hade blandat ihop dagarna, men efter att ha publicerat inlägget och stängt av datorn så orkade jag inte sätta på datorn och ändra. (man blir ju lite lat) haha. så egentligen så går de nya avsnitten idag klockan 21.00 på kanal 5. Gud vad jag blev ledsen igår, jag hade sett fram emot att se dem hela dagen och sedan när jag sätter på Tv:n så ser jag att de först är imorgon (nu idag) som de nya avsnitten går!
aja, men nu måste jag stänga av datorn för vi ska få gäster...
någon som pappa känner med familj och jag har ingen aning vilka de är. men, men jag hoppas att det blir kul! försöker blogga mer ikväll men kan tyvärr inte säga att det är säkert. Kram Ida!


måndag 16 juli 2012

The big bang theory

hej, sitter och tittar på TV och väntar tills de nya avsnitten av The big bang theory börjar. det är så kul! Man måste bara älska Sheldon han är helt sjuk! ;)
men annars har min dag varit ganska lugn, har hjälpt mamma att måla lite plankor och lekt med Jissa
ha en fortsatt bra kväll! Kram Ida

 




söndag 15 juli 2012

Bilder

Hej, tänkta lägga ut lite bilder från nu i sommar. alla kanske inte är fantastiska men i alla fall...
Kram Ida
































lördag 14 juli 2012

Black and white

hej, sitter under en filt med Jissa och tittar ut över havet och har det väldigt mysigt. har inte gjort så mycket idag men det kan ju också vara skönt. tänkte göra i ordning mina naglar ikväll så kan jag lägga ut en bild imorgon. här kommer några svart vita bilder som jag bara älskar, har för tillfället blivit kär i svartvita bilder så här kommer som sagt några! Kram Ida










Inte direkt svart vit men det var ju så fin!!

fredag 13 juli 2012

fredag den 13

ja, man kan ju lugnt säga att det är oturs dagen, jag vet inte hur ni andra har det men här ute så spö-regnar det, det åskar, haglar och blixtrar. det är så läskigt! dock så har vi lite tur för strömmen har inte gått. än...
men man får hoppas på det bästa!
Kram Ida




tisdag 10 juli 2012

Bilder från Sanna

hej, såg lite roliga bilder på sannas blogg från våran mysiga helg här kommer några!
Kram













 


Visst e sanna söt när hon vinkar till alla båtar

måndag 9 juli 2012

Hello

hej, nu har sanna åkt hem men vi hade så kul! vi har åkt ring och badat typ hela dagarna. nu går "min" lilla hundis Jissa runt och bär sitt gosedjur som är en tvättbjörn, hon typ älskar att gå runt med den, det ser så gulligt ut! imorgon ska jag och mamma ut och springa på morgonen och fortsätta göra det varje morgon, och sedan måste jag träna styrka och vighet. (man får inte tappa någon kondition, styrka eller vighet under sommaren när man tävlingsdansar)
ska försöka blogga imorgon men ni får ha det bra så länge
Kram

här ligger hon och sover med sin tvättbjörn (bilden är från förra året)

torsdag 5 juli 2012

Lugn dag

hej, sitter inne nu för att det är ganska kallt ute (enligt mig) gick bra hos Veterinären igår, men vi måste ge Sotis sprutor nu. aja, idag ska jag nog bara ta det lugnt och ha det bra. och så äntligen...
på lördag kommer min älskade Sanna ut!!! har  inte träffat henne på ett tag så det ska bli så sjukt kul!




tisdag 3 juli 2012

Sotis

hej, idag har det varit så sjukt fint väder och jag har legat och solat och badat på bryggan på landet typ hela dagen. imorgon ska vi till en restaurang med några kompisar och sedan vet jag inte så mycket mer vad jag ska göra, för utom att imorgon så ska jag tyvärr till veterinären med min älskade kanin Sotis, han har förmodligen fått kanin skabb eller någon annan "sjukdom" så jag är väldigt nervös på hur det kommer att gå :( men aja man får hoppas på det bästa!
ha det så bra
Kram Ida


söndag 1 juli 2012

Summer

hej, förlåt att jag inte bloggat på typ jättelänge men jag har ju faktiskt sommarlov och orkar inte sitta vid datorn dag in och dag ut, men jag ska i alla fall blogga mer än vad jag har gjort nu! hoppas ni har ett bra sommarlov.
Kram Ida