lördag 22 september 2012

Lördag!

Godmorgon, förlåt för dålig uppdatering men jag har varit sjuk...
vilket jag dock fortfarande är, har feber och jag äter ingenting så jag vilar mig frisk ;)
aja, nog om det ska snart ut till landet med mamma och pappa och ha det bra. och en sak till som jag har fått reda på...
vi fick ett samtal från min tandläkare och jag ska få tandställning! kommer kännas konstigt men jag kommer få fina tänder sen.
men, men måste packa nu, ska försöka blogga mer men kan inte lova nu när jag är sjuk!
ha det bra Kram Ida <3


torsdag 13 september 2012

Domare

hej, sitter i mys kläder och har det jätteskönt. idag har jag inga läxor, ingen träning + att det är Once upon a time ikväll!
fick veta en grej av mamma idag som jag bara tänkte ta up...
först och främst till alla er jag tävlar med jag kommer förmodligen inte på tävlingen den 13 oktober för jag ska...
sitta domare i årets Kladdkake race med tanke på att jag vann förra året! ska faktiskt bli roligt att ta fram årets bästa kladdkaka. så om någon av er som läser min blogg har blivit finalist skulle det vara riktigt kul att veta. Kram Ida <3



söndag 9 september 2012

Sydamerika

hej, sitter nu och väntar på att mina föräldrar ska vakna så då passar jag på att göra läxorna,
vi har nämligen "nyhetsläxa" tills imorgon och man får om en speciell världsdel, jag fick ju då Sydamerika (vilken inte är den svåraste, men jag tycker att det var ganska svår ändå)
men, men måste fortsätta nu så här kommer lite bilder
Kram Ida <3









torsdag 6 september 2012

Hello

hej, ska snart sätta mig och läsa en bok som vi ska läsa i skolan har bara något kapitel kvar på det vi ska läsa denna vecka. boken heter "Den osynliga flickan" den är faktisk ganska bra, till och med killarna i klassen tycker att den är ganska bra.
Men, men dags att läsa...
Kram Ida



onsdag 5 september 2012

Min dag

hej, har precis gjort läxorna och ska snart byta om, packa och laga middag innan jag ska iväg på träning. är så trött och orkar egentligen inte, men jag vet hur roligt jag tycker det är när jag väl börjar! ;)
imorgon är det exakt en månad kvar tills första tävlingen och jag längtar så efter efter att få tävla igen! men dock så har jag fortfarande inte hittat min tävlingsdräkt så vi måste leta nu i helgen!!!!! :(
men, men ha det bra så länge! Kram Ida <3


söndag 2 september 2012

Godmorning

fick typ lite panik igår och är fortfarande lite osäker...
som ni vet tävlar jag i disco och på SM kom jag upp en klass så jag och mamma tänkte strassa (sätta på glitter stenar) på dräkten m.m. och igår tänkte vi leta upp den så jag skulle prova den innan vi gjorde om den men...
vi hittar den inte!!!!!!! men som tur var är mitt älskade syskon på landet och hon skulle se om hon hittade den där! gud vad jag hoppas att den är där. vad ska jag annars göra?!
aja, jag återkommer om det när jag vet mer. vem vet ni kanske får före och efter resultat här om ni vill?
Kram Ida


lördag 1 september 2012

nytt i garderoben...

...mys-tofflor!! idag var jag mamma, och pappa och tittade lite i affärer och jag blev kär i ett par rosa jättemjuka och jättegosiga tofflor.
annars så har det inte hänt så mycket...
har gått i skolan som alla andra, dansat och varit med kompisar.
men aja här kommer bilder på mina nya tofflor!!
Kram Ida <3