torsdag 21 juni 2012

Grattis Linnéa 12 år

hej, idag ska vi äntligen ut till landet! Vanligtvis brukar jag inte se fram emot det så här mycket som jag gör nu, men nu ska jag ju vara där hela sommaren och vi ska ju fira midsommar där!!
sedan tänkte jag säga "Grattis Linnéa" för hon fyller 12 idag. hon är alltså ett år yngre än mig men det känns som om hon vore lika gammal som mig. Jag och pappa åker ut till landet innan med bil och sedan kommer Linnéa, hennes lillasyster Tuva och deras pappa Johnny. (deras mamma och min mamma kommer SENT på kvällen)
så ikväll ska vi på restaurang med Linnéa, Tuva, Johnny och så självklart jag och pappa. vi ska sjunga för Linnéa och bara ha det bra! <3


(Det här var dock för 2 år sedan)





onsdag 20 juni 2012

Packa...

hej, har precis kommit hem från en lång och mysig promenad med Jissa. idag måste jag verkligen försöka packa till landet för vi åker ju imorgon så det är en bra idé att få med allting som jag ska ha med. ska bli så kul att åka ut till landet och fira midsommar med familjen och alla de andra familjerna!
men nu måste jag verkligen börja packa ;)

tisdag 19 juni 2012

Inte så mycket

hej, håller på att packa och ska snart gå ut med Jissa igen. längtar tills jag ska till Emmy ikväll men också till torsdag då jag äntligen får träffa Linnéa igen, det ska bli så kul! men jag har inte så mycket mer att skriva om så jag bloggar mer imorgon så kan ni få veta hur det var hos Emmy <3
Föresten här är adressen till Emmys blogg emmsaans.blogg.se
hoppas ni får en fortsatt bra dag!


måndag 18 juni 2012

Jissa

hej, nu har jag precis varit ute och gått med Jissa, det är ju så mysigt att ha en hund hemma så man får passa på att gå ut och leka med henne! tidigare idag fick hon för sig att hennes tvättbjörn (ett gosedjur) behövde bada så hon tog den  munnen och gick och la den i hennes vatten skål! gud vad vi skrattade ;)
ska snart laga lunch och packa lite till landet (ska ju va där typ hela sommaren!)
och sedan imorgon så ska jag på disco hos Emmy för hon har fyllt 12 år, ska bli så kul! så min vecka blir väl typ så här:
Måndag: ta det lugnt, packa, vara med Jissa
Tisdag: vara med Jissa på dagen, Disco hos Emmy på kvällen
Onsdag: packa klart till landet, och så själv klart vara med Jissa
Torsdag: träffa Linnéa!! hon fyller år och vi ska till vårat landställe med dem, Jissa och mamma kommer senare på kvällen
Fredag: Midsommar som jag firar med våran familj och två andra familjer (ena familjen är självklart Linnéas familj)
Lördag: vet inte riktigt, de som firade midsommar med oss ska åka hem och mormor kommer de närmaste dagarna
Söndag: Ingen aning, vara med Jissa och lita annat


söndag 17 juni 2012

och så en sista

glömde en bild men den kan ju lika gärna få ett eget inlägg för den är är typ bäst enligt mig <3


regn bilder

hej, jag bara älskar regn bilder titta själva!











dåligt väder

hej, visst kan det ju vara lite mysigt när det regnar men inte om det regnar konstant hela tiden! jag och mamma var ute och gick med Jissa i regnet trots att vi hade regnkläder så blev vi genomblöta. inte riktigt jättekul...
men dock finns det fina bilder på regn om man ska se något bra i detta väder.




lördag 16 juni 2012

Mysig dag

hej, nu har vi precis varit ute och gått med Jissa och sitter nu framför TV:n och spelar wii. precis när vi kom in så började det regna (eller vi blev ju lite blöta men inte mycket) så nu ska vi bara ta det lugnt och ha det mysigt. ikväll ska vi kolla på "Sherlock Holmes a game of shadows" och bara ha det bra. kanske ska baka något till efterätt idag men det blir nog lite senare.






fredag 15 juni 2012

Summer paradise

hej, jag har helt enkelt blivit kär i låten Summer paradise! den är så bra, jag lyssnar typ på den hela tiden så jag tänkte lägga ut den här så här får ni en åt som jag ÄLSKAR!


Dans

hej, jag blir typ rastlös för att jag inte har dans på hela sommaren. annars tränar jag typ varje dag i veckan men nu är det ju varken vanliga träningar eller tävlingar så det är så jobbigt att inte ha något som man gör hela tiden :( visserligen kan ju det vara skönt att ta det lugnt men jag vill redan börja igen!
men aja, det är ju bara att vänta <3

Dance for your life <3


Godmorgon

Har precis ätit frukost och sitter och kollar på Förhäxad. ska som vanligt ut till landet ikväll men vi ska äntligen åka båt dit! eller typ alla utom mamma för hon åker ut med bilen och våra saker. jag har längtat jättelänge efter att få åka båt igen så det ska bli så kul. Senare idag kommer min morbror hit med Johan, David och Jissa. (Johan och David är hans söner) så de åker antagligen också båt med oss ut!
ha det bra så länge så lovar jag att blogga mer idag!







torsdag 14 juni 2012

Imorgon kommer hon äntligen

ja!, nu är det ju bara en dag kvar tills jag blir "Hund vakt" det ska bli så kul! jag har längtat efter Jissa jättelänge nu så det ska bli så roligt att få träffa henne igen. så i sommar kommer ni nog få ganska många bilder på henne<3


Lugn dag

hej, sitter hemma nu och känner mig lite sådär, jag håller på att tappa rösten men det funkar. jag får typ dricka jättemycket te och varmt vatten.
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt. mamma och pappa har bröllopsdag idag så de ska ut till landet själva så jag och min storasyster har hemmakväll. hoppas att ni har ett bra sommarlov än så länge och om det är någon som inte har fått sommarlov än så säger jag bara "Hoppas ni får ett bra sommarlov när ni än får det!"


onsdag 13 juni 2012

Sommarlov

ja, nu är det ju äntligen sommarlov. så skönt men ändå sorgligt för att Sara och Lollo ska byta skola så jag kommer inte träffa dem lika mycket :(
Sötaste Lollo gav mig en jättefin rosa ros för vi har gått i samma klass enda sedan 6års. vi var 4 stycken i min klass som jag hade gått med ända sedan 6års, det var jag, Lollo, Calle och Tobbe och nu slutar ju Lollo :(
aja, jag kommer ju säkert träffa henne mycket ändå, om inte hos mig så kommer jag tog garanterat att träffa henne hos Sanna ;)

Här är jag inför skolavslutningen <3

tisdag 12 juni 2012

frisören

hej, nu har jag precis kommit hem från frisören! klippte inte så mycket eftersom jag nu vill ha mitt långa hår, men det blev i alla fall en liten "till piffning" tills imorgon :) för imorgon är det ju äntligen skolavslutning. Jag ska ha på mig: En vit klänning från Hollister, vita ballerina skor från HM och en kort vit kofta från Kapahl, sedan ska jag ha lockat hår. <3

Kram Ida 







söndag 3 juni 2012

Tack

hej, jag skulle bara vilje tack alla som har grattat mig på födelsedagen! jag har fått jättefina saker bland annat kläder, parfym, film, en bikini och mer.
ska snart på restaurang med mina föräldrar så ni får ha det bra så bloggar jag mera imorgon! <3

Kram Ida





lördag 2 juni 2012

Bara en dag kvar

ja, nu är det ju bra en dag kvar tills jag fyller 13år! idag är sista dag en som jag är 12 och det känns så skönt! tänk att jag seriöst fyller 13 imorgon ;)


Kram Ida




Anton

hej, det kanske inte bara är jag som är as glad att Anton Hysén vann Let´s Dance igår!! visst var Molly väldigt duktig men jag har hejat på Anton ända sedan första början, så jag blev så glad när han vann.

Kram Ida








Emmy

hej, ville bara önska Emmy grattis på födelsedagen (tyvärr en dag sent med tanke på att hon fyllde år igår) men aja, Grattis i efterskott Emmy hoppas att du hade en jättebra dag och vi ses snart<3

Kram Ida



fredag 1 juni 2012

Grillmiddag

hej, nästa helg så ska jag och alla i våran tävlingsgrupp på grillmiddag hos älskade Vicis. ska bli så kul. vi ska dit på kvällen och sedan sova över hos henne <3
Vicis blogg hittar ni här: vlhk.blogg.se

Kram Ida



Min dag

hej, skulle ju som sagt varit på skansen idag men på grund av att det regnade så sjukt mycket så ställde lärarna in det. istället fick vi åka till Nordiska museet, inte jättekul men det var nog skönare än att gå och frysa på skansen i spö-regn i 4 timmar. det blev ju blött ändå men inte så farligt så nu sitter jag i mjukis-kläder under en filt i soffan. ikväll ska vi ut till landet och vara där hela helgen, men jag tar med mig datorn så att jag kan blogga därifrån. när vi kommer ut dit ikväll så ska vi titta på finalen i Let´s Dance, spännande!! ;)
Nu funkar det äntligen att lägga ut bilder igen! <3

Kram Ida